29.03.2021  |  Dining  |  Tabletop

Grönt för gröna middagar

Ann Demeulemeesters Ra i ny kulör

Bland nyheterna från belgiska Serax finns bland annat mode- och produktformgivaren Ann Demeulemeesters skulpturala servis Ra i en ny ärtgrön nyans, perfekt för sommarens utebord. 

Serax är ett familjeföretag som grundade 1986 i bröderna Serge och Axel Van Den Bossches garage. Idag samarbetar företaget med framstående formgivare och säljer till restauranger och privatkunder över hela världen.

www.serax.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.