02.08.2022  |  Business  |  Branschnytt

Grandpa bygger för framtiden

Företaget lanserar ny e-handelsplattform

Livsstilsföretaget Grandpa har haft två tuffa år i skuggan av coronapandemin men också stärkt företaget långsiktigt med nye delägaren Kristian Männik och rekryteringarna av bland andra Jonas Skommevik som VD och Josefin Mehany som CFO.

Nu gör Grandpa en satsning online en helt ny e-handelsplattform som tagits fram tillsammans med Centra och Grebban. Den moderna e-handelsplattformen ska möjliggöra planerad expansion och ökad varumärkeskännedom. Fokus har legat på att ta den servicenivå och kundresa som finns i Grandpas fysiska butiker och översätta den till den digitala miljön.

Riktmärke för den ekonomiska utvecklingen är att nå över 100 miljoner kronor i omsättning inom de närmaste åren och att sedan bygga vidare därifrån.

www.grandpastore.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.