15.02.2021  |  Business  |  Branschnytt

Granit engagerar med workshops

Utveckling av det digitala kundmötet

Granit har inlett ett samarbete med marknadsplattformen Skillbreak för att kunna erbjuda digitala workshops inom allt från odling till dukningar. De digitala träffarna riktar sig till medlemmar i Granits community och kommer att arrangeras en gång i månaden. Tillhörande recept, produkt-kit, tips och sammanfattningar kommer att finnas tillgängliga för alla via granit.com och i fysiska butiker.

När möjlighet till fysiska möten återkommer hoppas man kunna erbjuda workshops även i butikerna.

”Det här är en fantastisk möjlighet för oss att fortsätta erbjuda samma nivå av personlig service och smarta tips om hur man kan använda våra produkter, trots att våra kunder nu inte har samma möjlighet att besöka oss i våra butiker”, säger Granits försäljningschef Josefine Seifert.

www.granit.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.