04.11.2019  |  Furniture  |  Branschnytt

Greenhouse får specialdesignad inramning

Digitalt och storformat för projicering.

Greenhouse, Stockholm Furniture & Light Fairs plattform för oetablerade designers, kommer för 2020 att gestaltas av den Köpenhamnsbaserade designduon Wang & Söderström, som tidigare bland annat har samarbetat med Nike, Malmö Stadsteater, Röhsska museet och Iittala.

Planen är att området ska bestå av en 120 meter lång och 3,5 meter hög inhägnad, med en kombination av digitala skärmar och storformatsbilder, för att projicera digitala renderingar av naturliga element och rörliga sekvenser.

Greenhouse introducerades 2003 och har genom åren presenterat namn som Front, GamFratesi och Form Us With Love. Till årets upplaga har juryn valt ut 37 fristående formgivare och 30 designskolor.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.