13.06.2022  |  Interior  |  Dekoration

Grekiska vyer

Desenio presenterar Studio Eos

Desenios nya fotokollektion Studio Eos är döpt efter gryningens gudinna i grekisk mytologi. Kollektionen fotograferades på ögruppen Kykladerna sydost om det grekiska fastlandet. Motiven skildrar fantastiska naturvyer och pittoreska byar, huvudsakligen på Santorini och Milos.

”Kollektionen tar med oss till Kykladerna och den unika natur och arkitektur som kännetecknar öarna i Egeiska havet. De vita husen, kyrkorna med blå kupoler och trånga gränderna som leder ner till havet skapar den perfekta miljön för den som vill vara ett med naturen och få ny energi”, säger Annica Wallin, Creative Director på Desenio.

www.desenio.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.