02.10.2020  |  Dining  |  Food

Grillstekning på köksbordet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Sage har skapat ett mästerverk av en avancerad panini-grill. En precisionsgrill, som kan placeras på köksbordet och fällas ut till en stor grillyta, där temperaturen kan ställas in oberoende på varje vändbar stekplatta*

Tillaga ägg och bacon till frukost, rosta läckra panini-sandwichs till frukost, stek möra biffar till middag och grädda gyllene våfflor** till dessert. Allt på samma grill. Med 3 förinställda program är Sage BBQ and Press Grill superlätt och intuitiv att använda för hela familjen.

Det kompakta locket kan fällas ut, så du får en stor och öppen grill med en stor stekyta att utveckla dig på.  Grillens BBQ-inställningar ger dig möjlighet att tillaga många olika typer av mat vid olika temperaturer. Vid varmare temperaturer bryner de keramiska värmeplattorna t ex köttet mer och ger en bättre stekyta, men möjligheterna och kombinationerna är oändliga.

Grill- och stekplattorna är lätta att rengöra för hand, men kan också enkelt skjutas ut och placeras i diskmaskinen för enkel och bekväm rengöring.  

Riktpris 2399,- SEK

Läs mer här: https://witt.zone/sage/the-bbq-press-grill/

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-e2g6O0gtVZ

*) Stekplattorna är non-stik, keramiska och helt PFOA- och PTFE-fria. Släta eller med grill.  

**) Observera: Kompatibla PFOA-fria våffelplattor säljes separat.

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.