12.06.2019  |  Dining  |  Tabletop

Häll upp med färg

Två kulörta kannor från Rig-Tig sätter färg på säsongens drycker.

Bordet får ett färgglatt inslag med kannans glada gula kulör eller karaffens varma orange nyans. De iögonfallande färgerna och enkla men runda formerna tillför något muntert och lekfullt till designen. De två kannorna, som är designade av Bellon & Partners, tillverkas i glaserat stengods samt tål mikrovågsugn och diskmaskin. Kannans karakteristiska handtag och karaffens praktiska grepp gör dem bekväma att hälla ur. Båda två rymmer 1 liter. Kannan kommer i gult medan karaffen är orange.

www.rig-tig.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.