24.05.2023  |  Kitchen  |  Utrustning

Hälsosam livsstil: Tar du vara på varje droppe?

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Spara pengar, lev mer hälsosamt och boosta din energinivå och allmänna välbefinnande med Kuvings REVO830. Ta vara på all frukt och grönt och avnjut ett glas av livets elixir.

Inga fler ursäkter för matsvinn och ohälsosam livsstil. Kuvings REVO830 slowjuicer behåller fler näringsämnen, ger dig mer juice och bättre smak, minskar skumbildning och oljud och är lätt att rengöra.

Råsaftcentrifugen har dessutom ett 8,8 cm påfyllnadsrör för hela frukter och 4,3 cm påfyllnadsrör med autoskärning för t.ex. morötter/selleri. Det innebär med andra ord att ingredienserna kräver minimal förberedelse innan de pressas. Apparaten fixar det åt dig och levererar välsmakande hälsa i ett glas. Det gör att du enkelt och snabbt får i dig den rekommenderade mängden frukt och grönt varje dag och kan ta vara på allt du har i kylskåpet.

Inte nog med att du får en vitaminrik juice – fruktköttet kan också användas på flera sätt så att inget av ingredienserna går till spillo. Du kan till exempel använda det i köttbullar, bakverk och soppor. Eller som bas i müslibarer och pesto.

Med Kuvings REVO830 får du en väldigt effektiv slowjuicer i toppkvalitet som ger energi till både kropp och själ. Nyttigt, gott och enkelt.

--

Läs mer om Kuvings REVO830 här: https://www.wittsverige.se/varumarken/witt/produkter/kuvings-revo830-silver-whole-slowjuicer

--

Rek. försäljningspris: 8 499,- SEK

--

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-7pRTuhIyLQ

--

För ytterligare info kontakta Witt PR-avdelning:

presse@witt.dk

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.