03.03.2020  |  Dining  |  Outdoor

Häng grillen över axeln

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Nu kan du enkelt och lätt ta grillen med dig på skogsturen, i parken, på altanen, i båten, på stranden, campingplatsen osv. En ordentlig kvalitetsgrill. NomadiQ har byggt världens första transportabla lättviktsgrill.

I unik och vacker design och av de bästa material. Och med gasol. Konstruerad som en väska som du enkelt transporterar med dig – ut till en god grillupplevelse.

Har du tänkt på, att det är upplevelser ute i det fria som lagras bäst i minnet. De ljusa och ljumna sommarkvällarna tillsammans med goda vänner eller familjen. Att umgås utomhus är ofta väldigt speciellt och har nästan något magiskt över sig. Årets ljusa och varma månader är som gjorda för picknick och grillmat.

NomadiQ har konstruerat en supersmart, bärbar lättviktsgrill. Bara att ta med sig, fälla ut och grilla. På grund av den extra stora grillytan (1460 cm²) kan den också enkelt användas som gasolplatta. Det finns gott om plats till både en stekpanna och en gryta – samtidigt.

NomadiQ fälls ut på ett genialiskt sätt. Genom att skjuta ut grillens ”fötter”, lossnar de två skålarna och glider lätt och obesvärat ifrån varandra, och grillen öppnas. Anslutningen av gasslangen till en liten gaspatron (flera anslutningar tillgängliga) görs väldigt enkelt. Den komfortabla axelremmen kombinerat med lättviktsdesignen       (5,6 kg) gör NomadiQ superhandy att ta med överallt och är även lätt att förvara under vinterhalvåret på grund av storleken.

NomadiQ BBQ:

  • Stor grillyta
  • Rengöringsvänlig droppbricka
  • Standard gasanslutning
  • 2 temperaturzoner
  • Endast 5,6 kg

Rek. Pris: 4.299,- SEK

Högupplösta bilder: https://we.tl/t-Qd2dlvHTrS

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.