23.05.2023  |  Dining  |  Tabletop

Härterum och umgänge

Man brukar säga att vägen till hjärtat går genom magen. Det är inte mycket som slår den gemytliga känslan man får efter en lång kväll i sällskap med nära och kära, något Hübsch vill sätta scenen för med sin nya Rekindle-kollektion.

Med sin färgglada keramikserie Amare har Hübsch skapat en servis som nästan ber om att bli använd.

”Med vår nya keramikserie har vi valt att fokusera på funktion. I första hand var målet att skapa en servis som fungerar bra i vardagen. Det vill säga att den både kan köras i diskmaskinen och användas i ugnen eller mikron. Vi har också låtit oss inspireras av 1970-talets blanka ytor, de kommer till uttryck i glasyren där vi har satsat på ett helt rent uttryck utan effekter”, berättar Lotte Knudsen, som är designansvarig på Hübsch.

Amare betyder att älska på italienska. Och med detta namn betonar Hübsch en frihet att inte bara omfamna en personlig stil, utan också att omge sig med familj och vänner – både under vardagens enklare måltider och mer festliga sammankomster, när man har bubbel i glaset och ovanligt gott humör.

www.hubsch-interior.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.