19.04.2022  |  Business  |  Branschnytt

Hästens firar 170 år

Firar med gaveln drēmər

I mars firade familjeägda lyxsängföretaget Hästens 170 år med lanseringen av sängen drēmər med tillhörande sänggavel, designade av formgivaren Ferris Rafauli.
”Sängen drēmər är en fysisk manifestation av vårt uppdrag att göra världen till en lyckligare, mer fridfull och kärleksfull plats, genom att leverera extraordinära sömnupplevelser”, säger Jan Ryde, femte generationens ägare, styrelseordförande och VD för Hästens.
Drēmər finns i färgerna Traditional Blue, Black Shadow, Natural Shale och Phantom Charcoal. Vid sängens fotända står frasen ”drēmər, The Day Is Yours” broderad. Den silverpläterade mässingsskylten på sängbotten är etsad med ”drēmər” samt Hästens och Ferris Rafaulis logotyper.
www.hastens.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.