10.04.2019  |  Interior  |  Design

Hästens i samarbete med Ilse Crawford

En kollektion för bättre sömnkvalitet.

Under våren lanserar Hästens ett samarbete med den hyllade brittiska formgivaren Ilse Crawford. Kollektionen heter Being och består av en sänggavel, en elegant utformad sängkappa, en kudde för ländryggen samt sängkläder. Den är tillverkad av bland annat linne och hampa. Materialen har valts ut för att vara taktila och naturligt välgörande samt behagliga att vidröra och se på. Being kommer i färgerna natural, dark grey samt taupe. Finns tillgänglig från slutet av april.

www.hastens.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.