22.10.2019  |  Interior  |  Textil

Hållbar städnostalgi

Klässbols Linneväveri lanserar gammaldags diskdukar.

De nya, miljömärkta diskdukarna från Klässbols Linneväveri har sin bakgrund i de städhjälpmedel som användes förr i tiden, innan det fanns syntetiska produkter att tillgå. Dukarna består av 100 procent lin, ett slitstarkt naturmaterial som kan ha en livslängd på uppemot 30 år om det sköts på rätt sätt. De är vävda med en våffelbindning, vilket ger god uppsugningsförmåga, och finns i ett tiotal färger.

www.klassbols.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.