03.03.2020  |  Dining  |  Outdoor

Hållbar vardag: Säg adjö till engångsgrillen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Engångsgrillen, foliebrickan med kol, är en stor klimatsyndare. Svår att göra sig av med på ett miljövänligt sätt och hamnar vanligtvis direkt i avfallshinken eller kastas i naturen. Med Everdure CUBE kan du grilla, var du vill. Enkelt. Hållbart. Smart.

Everdure by Heston Blumenthal har tillverkat CUBE, en praktisk och kraftfull transportabel kolgrill. Tillverkad i fast, värmebeständigt lättviktsstål, så du helt enkelt kan ställa den på ett vanligt köksbord utan att göra någon skada. Med värmebeständiga handtag kan du flytta runt den, även när kolet är rödglödande.

Som alltid när Heston Blumenthal är involverad, har man tänkt på allt. CUBE innehåller ett livsmedelsgodkänt förvaringsutrymme plus ett extra utrymme för kol, så du kan ta med allt i farten. Dessutom medföljer en bambuskärbräda. Designen är helt enkelt förstklassig med minimalistiska former och fyra snygga färgalternativ (Graphite, Khaki, Stone eller Orange).

Det är möjligt att köpa till en praktisk picknick-väska till CUBEN. Väskan är tillverkad i slitstarkt, svart canvas-material med stroppar i brunt PU-läder och innehåller ett flexibelt förvaringsutrymme för tallrikar, bestick och glas samt en påse för använt porslin och bestick – i tvättbart material (lätt att torka av med en fuktig trasa) och med dragsko-stängning. Fler bäralternativ och kardborrband för att fästa grillen. Borste och sopskyffel, kockförkläde samt grillvantar kan också köpas till.  

Mått och vikt: H x B x D: 230 x 425 x 347 mm och väger endast 7 kg.  

Läs mer om CUBE by Heston Blumenthal och se en video, där Heston demonstrerar grillen: www.everdurebyheston.dk

Rekommenderade priser:

The CUBE™: 1749,- SEK

Picknick-väska: 999,- SEK

Högupplösta bilder: https://we.tl/t-20ua5JKZng

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.