14.07.2020  |  Business  |  Branschnytt

Hållbara leveranser från Indiska

Urb-it levererar till fots och på cykel.

Nu kan Indiska erbjuda sina e-handelskunder i Stockholm koldioxidfri hemleverans redan samma dag som varorna beställs. Tjänsten är ett samarbete med Urb-it, som med ett nätverk av frilansande ”urbers” levererar till fots, på cykel eller via kollektivtrafik.

”Indiska jobbar aktivt med hållbarhet i alla led och därför känns det både roligt och viktigt att nu kunna erbjuda ett hållbart sätt att leverera direkt hem till dörren”, säger Indiskas vd Karin Lindahl.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.