06.09.2022  |  Interior  |  Tabletop

Höstmys med Cult Design

Nya glasyrer på Orienservisen

Cult Design presenterar två nya glasyrer på Orientservisen för höstens stämningsfulla bordsdukningar, senap och vin. Tanken bakom servisen är att den ska hålla länge och passa för dagens globala matlagning. Därför är den tillverkad i starkt stengods och har en dekor som är en mix av mönsterfragment från världens alla hörn. För att bidra till höstmyset har designern Marita Lord också skapat nyheterna Orient Lykta och ljusstaken Orient Antik, influerade av asiatiskt formspråk.

www.cultdesign.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.