02.10.2020  |  Dining  |  Tabletop

Handgjord keramik

Randig nyhet från Mateus

Mateus senaste lansering, den grafiska Stripes, är den andra kollektionen som designats av Filippa Burenstam Linder, dotter till Mateus grundare Teresa Mateus Lundahl. Den sextiotalsinspirerade designen präglas av organiska som dekorerar den glaserade ytan. Kollektionen består av ett ovalt fat, en skål, en tallrik och en mugg,  alla handtillverkade och handmålade i Portugal. Samtliga delar finns i sex olika färger som fungerar bra att kombineras med varandra.
www.mateuscollection.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.