05.03.2020  |  Furniture  |  Design

Handgjort i Skåne

Efva Attling designar för nystartade By Crea.

Det nya svenska inredningsföretaget By Crea tillverkar alla sina möbler för hand i Skåne, med omfattande fokus på hantverk och hållbarhet, bland annat i form av materialval, underleverantörer och spillhantering. Under 2019 inleddes ett samarbete med Efva Attling, som har formgivit kollektionen The H-collection, med H som i Högdalen, där Efva växte upp. Kollektionen består av bord, stolar och en bänk, i pulverlackerat lättviktsjärn och vegetabiliskt lädertyg.

by-crea.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.