03.07.2019  |  Kitchen  |  Textil

Handmålade handdukar

Jennie Adén designar för Klässbols Linneväveri.

Haga och Säter är två nya linnehanddukar som har tagits fram av Jennie Adén för Klässbols Linneväveri. Samarbetet inleddes då Jennie gjorde praktik på väveriet. Handdukarna är handmålade och framtagna för att vara vackra från båda håll och trots att de inte är manglade eller hänger rakt. Namnen har lokal anknytning. Jennie själv kommer från Sölje, som ligger bara ”några årtag” över Glafsfjorden från Klässbol. Måtten är 50 x 70 centimeter.

www.klassbols.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.