12.05.2023  |  Interior  |  Design

Havets vågor

Spring Copenhagen lanserar nu en ny kollektion vaser i munblåst glas vid namn Laine, som har designats av den finska formgivaren Samuli Helavuo. Den nya kollektionen har tagits fram med inspiration från havets vågor.

Vaserna finns att få i en mängd olika former, färger och material – redo att pryda hemmets middagsbord, hyllan i vardagsrummet eller fönsterbrädan i sovrummet. Den nya vaskollektionen består av tre olika slags vaser, det som är gemensamt för dem alla tre är att de är av munblåst glas. Den finska formgivaren Samuli Helavuo som står bakom de nya vaserna har låtit sig inspireras av den råa och opolerade finska naturen och låtit det komma till uttryck med hjälp av de fina räfflorna på vasernas insida, som starkt påminner om havets vågor. Laine, som kollektionen heter, är finska och betyder ”våg”, vilket ju passar bra som namn åt denna minimalistiska, naturtrogna design.

www.springcopenhagen.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.