27.02.2019  |  Furniture  |  Design

Hedda för hem eller krog

Ny stol av prisbelönte David Ericsson.

Formgivaren David Ericsson har belönats med flera designpriser för sina stolar, bland andra Madonna från 2015 och Petite från 2018, båda för tillverkaren Gärsnäs. På Stockholms möbelmässa i februari presenterades den nya stolen Hedda för Gärsnäs, inspirerad av klassiska Kinastolar. Hedda är designad för att kunna fungera lika bra hemma som i restaurangmiljö och kommer med sits av handflätat papperssnöre eller vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö garveri.

www.garsnas.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.