16.06.2021  |  Furniture  |  Design

Hem lanserar Bookmatch i valnöt

Kollektionen hyllar klassiskt möbelsnickeri

Tillverkaren Hem har lanserat serien Bookmatch Table och Bookmatch Bench i det nya träslaget valnöt. Kollektionen är formgiven av den kanadensiska designern Philippe Malouin, vars vision är att lyfta fram det naturligt vackra egenskaperna i nysågat virke. Bookmatch-kollektionen är en hommage till det traditionella snickerihantverket. Vid en första anblick ger de båda möblerna ett rejält och massivt intryck med en avskalad och rå karaktär, men i själva verket är kollektionen både nätt och välkonstruerad.

www.hem.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.