02.03.2018  |  Interior  |  Brukskonst

Het spagetti

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Även om det nya nordiska köket står sig starkare än någonsin finns det fortfarande utrymme för gamla klassiker i den moderna matkulturen.

Det gäller inte minst pasta, som frestar med spagetti från den gamla skolan och enkla men delikata serveringar. Vardagshjälten framför alla andra förtjänar naturligtvis passande förvaring och därför infogar nu Rosendahl en hög spagettiglasburk i Grand Cru-serien, som får sidekick från en smart kryddburk med möjlighet till kvarnfunktion till moderna föräldrar och gör-det-själv-gourmander. 

Den italienska matkulturen associeras oftast med pasta, men Norden kan som sagt också hävda sig här. Vi älskar nämligen pasta i alla former och trenden pekar på att vi framöver kommer att äta ännu mer av den italienska signaturrätten. Det gäller inte bara i hemmet, utan även när vi går ut, för just nu poppar det upp ”pastavärdshus” och ”spagetterior” lite varstans och gör det informellt, gott och prisvänligt att äta ute även till vardags.

Pastakulturens popularitet kallar naturligtvis på investering i kvalitetspasta – och på förvaring som matchar inte minst den skyhöga spagetti som ofta skapar förvaringsproblem i skåp, lådor och burkar. Men inte nu längre. Med avstamp i Grand Crus förvaringsserier har Rosendahl nämligen skapat en ny glasburk som ger ny längd till den välkända, spårade designen och lockar till att förvara spagettin under antingen ett lock i ek eller ett svart plastlock, beroende på den övriga designen i köket.

  • Grand Cru spagettiburk (2 l) i glas med svart plastlock eller lock i ek kostar SEK 279,00 resp. 349,00 (rek. pris)
  • Grand Cru kryddburk (H: 9 cm) i glas med lock i ek kostar SEK 149,00 (rek. pris)

Mer från ROSENDAHL A/S

ROSENDAHL A/S

www.rosendahldesigngroup.dk

Innovation, creative joy and respect for Danish design tradition – these are the watchwords of Rosendahl Design Group. Our ambition is to profile and protect Danish design treasures by rediscovering classics – as well as creating new ones in keeping with Danish design tradition. The common denominator is products that make every day more beautiful and add value for our customers.We are…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.