11.01.2022  |  Interior  |  Dekoration

Hitta flytet

Architectmade presenterar vasen Flow, designad av Vibeke Rytter, vars arbete tydligt definieras av hennes intresse för arkitektur, utforskande av material och keramiska verk.

Inspirationen till Flow kommer från kombinationen av den vackra tegelarkitekturen i Grundtvigs kyrka i Köpenhamn och vågorna som böljar över de närliggande sjöarna.

Med sina klara linjer skapar Flow ett extraordinärt spel mellan ljus och skuggor, vilket för tanken till vågor i vattnet.

www.architectmade.com

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.