02.12.2021  |  Interior  |  Utrustning

Holiday Tree-funktion – håll julgranen säker och granbarren borta från golvet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

iRobot Roomba j7/j7+ känner igen din julgran och navigerar runt den. Den skapar automatiskt en Clean Zone under granen och dammsuger upp de envisa granbarren när det behövs.

Julen står för dörren, och som alltid innebär det brådska med julklappsinköp, julpyntning, glöggmys och extra noggrann julstädning.

iRobot hjälper gärna till och presenterar nu nya funktioner som kan hjälpa dig genom den stressiga jultiden. Med den senaste uppdateringen av iRobot Genius lyfts Roomba j7 och j7+ robotdammsugarens intelligens till nästa nivå, eftersom den nu kan identifiera och navigera runt julgran, skor och strumpor.

Med dessa nya funktioner kan du fokusera på andra och roligare saker under julen med vetskapen om att ditt hem alltid är redo för gäster.

  • Holiday Tree-funktion – Älskar du också en riktig julgran, men är du mindre förtjust i stickiga granbarr på golvet? Nu kan du be Roomba j7 och j7+ att städa bort de irriterande och envisa granbarren. Med iRobot Genius föreslår roboten automatiskt en Clean Zone runt julgranen och en Tillgång förbjuden-zon i mitten. Därmed skyddas julgranen samtidigt som du slipper barr på golvet.
  • Undviker intelligent skor och strumpor – Väntar du gäster i jul? Det är ofta lika med flera par skor i hallen. Roomba j7/j7+ kan nu identifiera skor och strumpor och på ett intelligent sätt undvika dem. Detta utökar listan över saker som robotdammsugaren vet att den ska undvika – från sladdar och lämningar från husdjur till att också inkludera julgran, skor och strumpor.
  • Enkel överföring av Smart Maps – Goda nyheter för dig som önskar dig en ny iRobot i julklapp. Nu är det enkelt och okomplicerat att överföra sin Smart Map från robot till robot (inklusive Braava jet m6 robotgolvmopp). På så sätt känner den nya roboten ditt hem med en gång och är redo att sätta igång. Som om den alltid har varit en del av familjen.

Njut av julen med alla dess nöjen medan iRobot Roomba j7/j7+ tar hand om städningen åt dig, så att du får mer tid åt dig själv, din familj och den mysiga juletiden.

Rek. försäljningspris iRobot Roomba j7: 8 599 SEK
Rek. försäljningspris iRobot Roomba j7+: 11 499 SEK

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-fSysAWBVZA

För mer information om iRobot: www.irobot.se / Följ iRobot på: Facebook / Instagram

För mer information kontakta:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
E-post: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.