24.02.2023  |  Interior  |  Design

Hoptimist sätter leenden på påsk- och vårsäsongen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

När våren kommer med sol och värme börjar det knoppas igen i naturen. Det härliga, hoptimistiska universumet skjuter också knoppar också med varma leenden, påsklamm, söta harar och en katt med anledning av vårens och påskens ankomst.

Katter går helst sin egen väg – och den nya, eleganta Hoptimist-katten i ek är inget undantag. För till skillnad från andra går den inte alls, utan hoppar bara lite på stället om du klappar den försiktigt på huvudet. Katten har måtten H 7,3 och D 5,9 cm.

Söta påsknyheter

Serien Soft kombinerar en elegant matt yta med härliga, lugna färger som du nu också kan dekorera påskbordet – eller resten av hemmet – med. För nu finns det söta lammet, som heter Lambert och har måtten H 7,4 och D 5,8 cm, även i en vacker mjukt gul eller grön version.

Lambert får sällskap av haren Bunny, som med anledning av påsken också hoppar fram i de klassiska påskfärgerna gult och grönt. Bunny mäter med sina lystrande öron 9 cm på höjden och har liksom Lambert en diameter på 5,8 cm.

Snygga smileys i ek

Man kan nästan säga att den ursprungliga Smileyn är en elektronisk förlängning av den klassiska Hoptimisten. Tanken bakom både är i alla fall att de ska sprida optimism och glädje, och det gör nya Smiley Hoptimist i ek. Den finns i två storlekar: H 9,5 och D 8,3 cm respektive H 6,6 och D 5,6 cm.

Samma mått har de båda versionerna av underbara Smiley Love Hoptimist. Med sina leenden, hjärtformade ögon och i utförande i ek med djup glöd skapar båda storlekarna en härlig, varm atmosfär under den varma våren.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.