16.07.2021  |  Dining  |  Tabletop

Hydratiserande design

Få kontroll på vätskebalansen på snyggast möjliga sätt med den eleganta kannan med sina fint svängda linjer designad av Mencke & Vagnby för Zone Denmark. Tillbringaren är en del av serien ROCKS och rymmer 1,7 liter. Levereras med insida i matt stål och utsida i antingen svart eller glänsande stål.

Den eleganta kannan kommer nu också i en mindre version utan handtag, vilket passar perfekt när du serverar ett glas vatten till vinet. Tillbringaren rymmer en liter och finns även i svart eller blankt stål.

www.zonedenmark.dk

HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.