28.09.2020  |  Dining  |  Tabletop

Hyllad designhistoria

Rosenthal lanserar Heritage Collection

Under Rosenthals 140 år långa historia har stilar och formspråk överlappat varandra. I Rosenthal Heritage Collection har den italienska designern Gianni Cinti tolkat varumärkets tradition och lyft fram den i ett modernt sammanhang. Kollektionen består av tre olika mönster, Turandot, Dynasty och Midas.
”Att få lära känna Rosenthal på ett djupare plan och sedan designa för dem har varit en personlig glädje för mig. Porslin som material är väldigt mångsidigt och spännande att utforska och arbeta med”, säger Gianni Cinti.
www.rosenthal.de/en/

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.