04.08.2020  |  Interior  |  Belysning

Hyllning till glödlampan

Chipperfield designar för Wästberg.

Med lågenergilampornas intåg har glödlampan börjat förlora sin status som universell symbol för belysning. Nya Halo från Wästberg är designad som en hyllning till glödlampans ikoniska form. Lampan, som kommer med tre olika koniska skärmar, är Wästbergs tredje samarbete med den prisbelönte brittiske arkitekten David Chipperfield som bland annat vann tävlingen om utformningen av nya Nobelcenter på Blasieholmen i Stockholm.

www.wastberg.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.