13.09.2017  |  Furniture  |  Belysning

Hypnotiserande reflektioner

Nya lampa fra Tom Dixon

Med facetterade former och fascinerande spegelytor är Tom Dixons nya lampa Cut en utmaning för ögat och närmast hypnotiserande med sina reflektioner. När lyset är tänt ger lamporna associationer till genomskinliga kalejdoskop med sidor som reflekterar om och om igen. Cut-lamporna är en serie som utgörs av både häng-, bords-, golv- och taklampor och finns i färgerna ”smoke” som har en blåaktig ton samt silverfärgad krom.

www.tomdixon.net

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.