07.12.2021  |  Business  |  Outdoor

I mörkret blir allt ljust

Sponsrat innehåll Vad är detta?

På cykeln har din säkerhet högsta prioritet. Du behöver ljus för att kunna se och navigera i omgivningen och du ska vara synlig i 360 grader. Om olyckan är framme behöver du snabb hjälp. Med en Livall cykelhjälm får cykelhjälm får du allt det och mer...

Den prisbelönta smarta hjälmen Livall EVO21 med användarvänlig intelligent app ger dig en unik 3-i-1-trygghet som ger dig den säkerhet du behöver på din cykel – oavsett om du tar korta turer dit vinden för dig eller är en topptränad motionär.

360 graders synlighet
Med EVO21 får du optimal synlighet i trafiken, eftersom hjälmen är utrustad med ett kraftfullt fram- och bakljus samt blinkers och stoppljus som är synligt från alla vinklar. Framlampan lyser med 41 graders vinkel, vilket ger dig perfekt ljus oavsett din position på cykeln.

Luftig lättviktare
Livall EVO21 ger upp till 30 % mer ventilation jämfört med tidigare modeller, och med en vikt på bara 350 gram får du en lätt och bekväm åktur.

Maximal säkerhet
Livalls hjälmar är utrustade med en patenterad SOS-teknik, som innebär att din valda kontaktperson omedelbart mottar ett sms med GPS-koordinater om du råkar ut för ett fall eller en olycka. EVO21 är också utrustad med handsfree mobilanvändning.

Livall erbjuder ett brett utbud av prisbelönta cykelhjälmar, som alla kännetecknas av snygg design, hög kvalitet, optimal komfort och maximal säkerhet. Med Livall får du en hjälm som både du och dina medtrafikanter kommer att älska.

Rekommenderade försäljningspriser: Livall EVO21: 1 399 SEK

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-CgjQzs4CkU

Länk till YouTube-video: https://youtu.be/LXgB8lJqCRI

För mer information kontakta:

Jesper Nørgaard Tvilum
Sales & Product Manager E-Commute
Tfn: +45 23 23 80 60
E-post: Jnt@witt.dk

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.