08.08.2022  |  Dining  |  Tabletop

I nya kläder

Den italienska designduon, Daniel Debiasi och Federico Sandri, har designat Steltons Collar-serie för kaffeälskare världen över och nu kommer den populära kaffekvarnen i en ny version med själva kvarnen i stål istället för mässing.
Collar kaffekvarn är inspirerad av espressobryggaren i samma serie, som förenar italienskt hantverk med skandinavisk designestetik. En god kopp kaffe börjar nämligen med kaffebönan och med Collar kaffekvarn mals bönorna för hand, vilket är en väsentlig del av processen att brygga den perfekta espresson.
Om det skulle bli malda bönor över förvaras det malda kaffet enkelt och elegant i behållaren med det tillhörande locket.
Serien Collar består förutom kaffekvarnen av en espressobryggare.
www.stelton.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.