09.10.2020  |  Interior  |  Design

Iittala hjärta Minä Perhonen

Nytt finskt-japanskt samarbete

I somras introducerade Iittala ett nytt samarbete med japanska livsstilsvarumärket Minä Perhonen, som grundades av formgivaren Akira Minagawa 1995. Kollektionen Iittala X Minä Perhonen innehåller glasfigurer, porslin, väskor och nyckelringar designade av Akira Minagawa själv. Det genomgående temat är fåglar.
”Jag valde fåglar som motiv eftersom de är så fria varelser som lyckligt flyger omkring. För människan symboliserar vingar oändliga möjligheter”, säger Akira Minagawa.
www.iittala.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.