19.11.2020  |  Business  |  Branschnytt

Iittala och Rörstrand satsar cirkulärt

Pilotlansering av Vintageservice

Iittala och Rörstrand har inlett en pilotlansering av den cirkulära tjänsten Vintageservice i utvalda butiker. Konceptet går ut på att konsumenten lämnar in begagnat glas och porslin till försäljning. Produkterna bedöms och prissätts på plats av butikssäljaren och i utbyte får konsumenten ett presentkort som är giltigt i samtliga Iittala outlets, Iittala stores och Rörstrand store.
”Vintageservice är perfekt för dem som vill ge nytt liv till sina historiska skatter av vardagens glas och porslin som tar plats hemma i köksskåpen”, säger Lotta Eskolin, ansvarig för Vintageservice.
www.iittala.com / www.rorstrand.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.