02.11.2021  |  Bloom  |  Tabletop

Iittala utökar Nappulaserien

Nya former av Matti Klenell

Iittala utökar utbudet av krukor i formgivaren Matti Klenells serie Nappula med både en ny form och nya kulörer. De nya krukorna kommer i tre färger: vit, beige och en ny brun färg som ger värme till alla interiörer. En ny högre version av Nappulakrukan med fot i en vit färg adderas också till serien. Den höga krukan matchar de mindre krukorna och är idealisk som placering på låga möbler.

www.iittala.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.