29.08.2022  |  Business  |  Branschnytt

Iittalas vänner i nytt butikskoncept

Iittala & co öppnar i Borås

Iittala stärker sitt butiksnätverk med det nya konceptet Iittala & co som öppnade i Borås i mitten av juni. Iittala & co blir ett komplement till varumärkets befintliga butikskoncept och tänkt som en destination för alla som vill handla designgåvor från Iittala samt ett kurerat urval andra nordiska kvalitetsvarumärken som Fiskars, Moomin by Arabia och Rörstrand. 

”En stor del av våra kunder kommer till oss för att hitta gåvor. Genom att bjuda in vänner till Iittala från andra nordiska kvalitetsvarumärken skapar vi en ny destination som samlar det bästa av nordisk design på en och samma plats”, säger John Malmqvist, Regionschef retail, Fiskars Group Sverige. 

www.iittala.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.