29.03.2021  |  Dining  |  Tabletop

Illustrerad gemenskap

Rosenthal samarbetar med Morgann Lechat

I vår lanserar Rosenthal sitt senaste samarbete med den grafiska designern och illustratören Morgann Lechat. Far, Far, Closer är en limiterad porslinskollektion dekorerad med intima illustrationer som sätter fokus på vikten av närhet. Kollektionen består av koppar, skålar, tallrikar och vaser som alla kommer i en limiterad upplaga på 100 exemplar. Olika delar har unika illustrationer som vävs samman i kollektionens utgångspunkt där händer och ansikten omsluts av varandra. Tanken är att produkterna både ska kunna användas tillsammans och som en enskilda dekorationer.

www.rosenthal.de

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.