13.06.2022  |  Business  |  Branschnytt

Ilva öppnar i Väla

SIktar på åtta butiker i Sverige under året

I slutet av maj öppnar danska inredningskedjan Ilva en ny butik i Väla, Helsingborg. Det kedjans fjärde inredningsbutik i Sverige. Målet är att Ilva ska ha åtta butiker i södra Sverige innan året är slut.

Per Mølgaard Pedersen har ansvarat för starten av Ilva i Kristianstad, Halmstad och nu även i Helsingborg. Han ser fram emot att den nya inredningsbutiken ska bli en permanent del av det kommersiella livet även där. 

”För Ilva är Väla är ett spännande område att bli en del av och vi ser fram emot att öppna en inredningsbutik som tillför ny energi i ett område med ett aktivt affärsliv och många andra intressanta butiker, restauranger och caféer”, säger han.

www.ilva.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.