28.06.2022  |  Business  |  Branschnytt

Ilva öppnar på Väla

Fjärde etableringen i Södra Sverige

I mitten av maj öppnade den danska möbel- och inredningskedjan Ilva en ny butik på Väla. Kedjan är inne i ett expansivt skede på den svenska marknaden och Väla blir den fjärde etableringen i södra Sverige vid sidan av butikerna i Malmö, Kristianstad och Halmstad.

”Våra nya butiker i Kristianstad och Halmstad har tagits emot väldigt bra av kunderna och vi har därför höga förväntningar även på butiken här på Väla. Under tiden vi har byggt butiken har vi märkt av ett mycket stort intresse för Ilva och våra produkter och många har varit nyfikna på vilket datum vi öppnar”, säger Per Mölgaard Pedersen, butikschef för Ilva i Helsingborg.

Butiken är 1500 kvadratmeter stor och kommer att ha en personalstyrka på tio personer i inledningsskedet.

www.ilva.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.