22.11.2022  |  Business  |  Branschnytt

Ilva håller kursen

Svarta siffror trots pressad marknad

Trots osäkerheten på marknaden håller den danska möbelkedjan Ilva uppe omsättningsnivån. För andra året på raken presenterar kedjan ett resultat på strax över 1,7 miljarder DKK. Årets EBT-resultat landade på 91 miljoner DKK jämfört med fjolårets 100 miljoner DKK.

Tillväxtstrategin, som utöver två nya butiker i Danmark också omfattar expansion i Sverige, ligger fast. 

”Vi håller fast i vår planerade expansion i Sverige och har i det senaste räkenskapsåret öppnat tre nya svenska butiker i Kristianstad, Halmstad och Helsingborg” berättar CEO Martin Hallund. 

Med den existerande butiken i Malmö är ILVA uppe i fyra svenska butiker och målet är att fördubbla det antalet under det kommande räkenskapsåret.

www.ilva.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.