21.11.2022  |  Business  |  Branschnytt

Indiska får ny ägare

Ägarbolaget Färna invest säkrar fortsatt verksamhet

Indiska 1901, ett nybildat bolag helägt av Färna Invest AB, har förvärvat Indiska Magasinets tillgångar från dess konkursbo. Förvärvet innebär att Indiskas verksamhet är säkrad, meddelar den nya ägaren i ett pressmeddelande.

Indiska 1901 avser driva verksamheten vidare med oförändrat koncept. Indiskas butiker kommer fortsatt hållas öppna och köp genom e-handel kommer att bli möjligt igen inom kort.

”Med en ny, finansiellt stark ägare, kan Indiska blicka framåt och fokusera på att ge kunderna tillgång till det fina sortimentet. Särskilt inspirerande ska det bli att snart få ut Indiskas jul- och nyårskollektion i butikerna. Den våg av värme Indiska har mötts av från lojala kunder under den här turbulenta tiden och den lojalitet och kämpaglöd Indiskas medarbetare har visat upp gör att vi ser med tillförsikt på framtiden”, säger Eva Kaijser, tillförordnad VD på Indiska.

www.indiska.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.