27.11.2018  |  Interior  |  Dekoration

Innovativ ljusdesign

Kollektionen 1 Ljus utforskar glasets möjligheter.

I sin nya kollektion 1 Ljus har formgivaren Jochen Laveno Mangelsdorff utforskat glasets möjligheter att spegla, sprida och fördunkla ljus. Kollektionen består av två produkter: ljuslyktan Sfär i porslin med en glasskiva som sprider ljuset i en cirkel samt Spegla, som är en kombinerad ljusstake och spegel av halvgenomskinligt kromglas. Båda produkterna är tillverkade i Sverige hos bland andra Målerås Glasbruk och Porslinsfabriken i Lidköping.

www.jlmform.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.