01.09.2017  |  Furniture  |  Belysning

Innovativ spegel

Av formgivaren Alexander Lervik

Belysningsföretaget Lightab har anlitat Alexander Lervik för att formge den patentsökta spegeln IDA, vars innovativa teknik och konstruktion skapar ett konstant jämnt ljus i hela ytan, utan att generera skuggor eller skiftande toner i spegelbilden. ”IDA-kollektionen är sprungen ur behovet av ett bättre ljus i badrummet och i hallen, utrymmen som ofta saknar dagsljus men där man verkligen har behov av bra ljus, till exempel när man vill sminka eller raka sig”, säger Pernilla Alfredsson, VD och grundare av Lightab. Spegeln finns idag i fem olika utföranden. Det utmärkande är att det miljövänliga ljuset kommer ur mönstret som är blästrat i glasytan, och tack vare den patentsökta lösningen får spegeln alltid ett jämnt ljus, oavsett mönster.

www.lightab.se

Tel.: 073 874 00 06

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.