06.03.2023  |  Bloom  |  Outdoor

Innovativa blomlådor

Det danska designmärket SQUARELY COPENHAGEN har skapat arkitektritade blomlådor med ett helt unikt självbevattningssystem, som gör det enkelt att dekorera med gröna växter – både inne och ute. De innovativa blomlådorna skapar en hälsosam och grön atmosfär i hemmet, och smälter samtidigt in i inredningen på ett elegant sätt, med sin ganska strikta design och sina rena linjer.

Arkitekten Agnieszka Szwarczewska har en mission om att skapa ett band mellan människa och natur, och skapa nya standarder för ”green living” i inredningen. De flesta blomlådor från SQUARELY COPENHAGEN kan användas både inomhus och utomhus, med undantag för de i obehandlad ek, så även om de från början är tänkta att användas inomhus kan de med fördel användas för att göra uteplatsen vårfin.

www.squarely-copenhagen.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.