11.11.2021  |  Furniture  |  Design

Innovativt plattgolv

Heymat presenterar Heymat Zen

Heymats nya koncept Heymat Zen riktar sig både till privatpersoner och till den professionella marknaden och består av robusta designplattor som tillsammans kan bilda ett heltäckningsgolv. 

Heymat Zen är en ny tolkning och vidareutveckling av Kristine Five Melværs prisbelönta storsäljare Sand från Heymat+ kollektionen, där mönstret har förvandlats till tre plattor som kan kombineras på olika sätt.

Alla Heymats produkter är tillverkade i 100 procent återvunnen PET. 

”Vi är lika medvetna om form och funktion som om miljön. Det är därför användningen av återvunnet material i våra produkter har varit en viktig förutsättning”, säger Sonja Djønne, VD på Heymat.

www.heymat.com

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.