02.09.2020  |  Interior  |  Textil

Inredning med liten miljöpåverkan

Lagerhaus lanserar hållbar kollektion.

Att tillverka produkter påverkar både miljön och människan. Utmaningen för ansvarsfulla producenter är att göra påverkan så liten som möjligt. Nu lanserar Lagerhaus kolllektionen Way To Go! där företaget gjort en extra ansträngning att hitta mer hållbara produkter, material och leverantörer. Målet är att ge både den egna verksamheten och kunderna en knuff i rätt riktning. Way To Go! innehåller bland annat textil, kuddar och ljusstakar.

www.lagerhaus.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.