26.04.2022  |  Interior  |  Textil

Inspiration från isiga hav

Kasthall presenterar Arkipelag Januari

Kasthalls för tidigt bortgångna designchef Gunilla Lagerhem Ullberg skapade tre mattor i serien Arkipelag, men bara två av dem hann lanseras innan hon gick bort.  Nu har Kasthalls designteam utvecklat befintliga skisser och prover på den tredje mattan och kan presentera Arkipelag Januari, en vintervit matta med stänk av guld.

”Vi har helt enkelt väntat med att lansera den tredje mattan i Gunillas serie med tanke på hennes bortgång. Nu har det gått ett antal år och vi tyckte att det var dags att återigen lyfta fram hennes snillrika mattor för att hedra hennes minne. Därför valde vi en matta som hon skapat men som aldrig lanserades”, säger Lena Jiseborn, chef för Kasthalls Designstudio.

www.kasthall.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.