04.03.2020  |  Business  |  Branschnytt

The Inspired Home Show 2020 inställd på grund av Coronavirus

Beslutet har fattats i samråd med branschens aktörer.

Efter att ha bevakat den globala spridningen av Covid-19 (Coronaviruset) och aktuella fall i USA har International Housewares Associations (IHA) styrelse beslutat att ställa in inrednings- och livsstilsmässan The Inspired Home Show 2020, som var planlagd till den 14-17 mars 2020 på McCormick Place i Chicago. Beslutet har fattats med branschens hälsa och välbefinnande i åtanke, efter noggrann konsultation med både utställare och detaljister, bland annat. IHA har redan tidigare tillkännagivit att mässans International Sourcing Expo, som främst inkluderar kinesiska leverantörer, inte skulle gå av stapeln under 2020, vilket berodde på reserestriktioner mellan Kina och USA.

Nästa upplaga av The Inspired Home Show anordnas därmed den 13-16 mars 2021, på McCormick Place.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.