28.02.2020  |  Business  |  Branschnytt

Inspired Home Show i Chicago ställer in kinesisk utställning på grund av Coronavirus

- efter artikelns publicering har det meddelats att hela The Inspired Home Show 2020 är inställd, på grund av riskerna med Coronavirus [Reds. anm.] -

Efter kontakt med kinesiska arrangörer och utställare har The Inspired Home Show valt att inte genomföra The International Sourcing Expo i mars.

The International Sourcing Expo kommer inte att arrangeras under den kommande upplagan av The Inspired Home Show i Chicago, den 14–17 mars. Detta har nyligen meddelats av Derek Miller, President för International Housewares Association. Beslutet har tagits för att skydda industrin mot Coronaviruset.

I övrigt fortsätter The Inspired Home Show som planerat, med områdena Dine + Décor, Clean + Contain, Wired + Well samt Discover, trendutställningar som visar det nyaste och mest innovativa inom inredning och hushållsprodukter.

Besökare som kommer från Kina kommer att råda under amerikansk tull- och invandringspolitik. För tillfället nekas inresa i landet åt utländska medborgare som har besökt Kina under de senaste 14 dagarna innan ankomsten.

The Inspired Home Show 2020 presenterar 2000 utställare från hela världen, varav 400 ställer ut för första gången. Över 51 000 besökare, inklusive inköpare från 130 länder, förväntas delta. Mer information om mässan, utställare och registrering finns tillgängligt på www.theinspiredhomeshow.com.

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.