30.08.2019  |  Kitchen  |  Food

Insta blogger blendern - #nofilterneeded

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Välkommen tillbaka från semestern. Tillbaka till goda, hälsosamma vardagsvanor, så kroppen kommer i balans. Men utan att det blir allt för besvärligt, tack. Witt Velocity vakuumblender gör det enklare att leva hälsosamt.

När du mixar, är det inget spill – och  görs mixningen till och med i vakuum, bevaras alla fibrer, vitaminer och näringsämnen.

Med Witts nya, innovativa Velocity vakuumblender kan du göra läckra smoothies, soppor och dressingar med massor av fibrer, vitaminer och näringsämnen – utan spill!  

Perfekta smoothies. Vacker, jämn konsistens och färg!

Problemet med traditionella blenders är, att stora mängder luft vispas in i juice och smoothies, så att de omgående börjar att oxidera. Därmed bryts en del vitaminer ner, konsistensen blir skummande, juicen missfärgas, och konsistenser skiktar.  

När du mixar i vakuum, undviker du att vispa in luft i din smoothie eller soppa. Strukturen blir jämnare, färgerna klarare och smaken fylligare. Och du bevarar fler vitaminer och antioxidanter. Dessutom förlängs hållbarheten väsentligt – ända upp till 7 dagar!

Med Witt Velocity vakuumblender har vi ganska enkelt tagit det bästa från blendern och kombinerat det med alla fördelarna med vakuum och packat in lösningen i snygg, nordisk design. Witt Velocity är din nya vakuumblender och den enda, du någonsin kommer att behöva. Till ett pris, som är värt att betala.

PS. Witt Velocity Vakuumblendern är också känd som ’Insta blogger blendern’, för mat- och juicebilderna talar för sig själv. Filter är helt onödiga här.

Specifikationer

  • 1500W
  • 32 000 varv/min.
  • Pulsfunktion
  • 6 knivar i rostfritt stål
  • Ljuddämpande sköld
  • Kanna i BPA-fri Tritan
  • Vitt ljus i vridknappen
  • Vitt ljus omkring funktionsknapparna

Rek. pris: 3.499,- SEK

Högupplösta bilder: https://we.tl/t-SgOhgjaCqQ

Läs mer här: https://witt.zone/witt/velocity-blender-dk/

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.